Det här ser jag SÅ fram emot! 🙂 Två lanseringar på en gång på Creative Being – två flugor i en smäll.

Varje månad – inledningsvis – kommer jag att visa hur jag ritar en favorittangle (ett mönster inom tangling kallas en ”tangle”) som är lätt att rita och samtidigt fint och lätt att variera och dekorera på olika sätt så att du kan göra det till ditt eget! Det kommer att märkas i första hand här på bloggen, på Instagram och i Facebookgruppen. Jag avvaktar lite med youtube tills konceptet har satt sig. Börjar med dessa tre kanaler för att hitta en bra process och vad som fungerar och inte.

Premiärtangle ”Huggins”

På bilden ser du en teaser på oktobers tangle: ”huggins” (ett fint ”vävliknande” mönster) . Huggins var ett av de allra första mönstren jag provade att rita. Det är en väldigt kul tangle och går att variera enormt! Det ser lite komplicerat ut men är inte så svårt som det ser ut. Som fallet är med de flesta tanglemönstren!

Bloggen – bakgrund, extramaterial och resurser

Här på bloggen kommer jag att gå igenom mönstret steg för steg i text och bilder och ge dig tips på material och andra resurser där du kan lära dig mer om mönstret. Du kommer också kunna ladda ner hjälpmallar med mera.

Facebookgruppen – livesändning

I Facebookgruppen kommer jag varje månad ha en livestream där jag ritar mönstret tillsammans med dem som vill så att man kan passa på att fråga det man undrar över eller om man behöver mer hjälp med mönstret och kan få hjälp direkt. Det kommer också finnas möjligheter att ställa frågor innan livestreamen och efter så klart.

Instagram – ”Post-it sessions”

I samband med lanseringen av månadens tangle kommer jag också lansera ”post-it sessions” på instagram TV (IGTV) för att belysa enkelheten i att komma igång med meditativ konst. Allt du behöver är egentligen bara en penna och ett papper. En post-it till exempel! Bland annat kommer jag att ägna en av dessa sessions åt månadens mönster. I dessa Post-it sessions kommer jag även att visa olika enkla tekniker som är användbara inom tangling och doodling. Även om det räcker med en bläckpenna och ett papper för att komma igång med meditativ konst så vill jag inspirera till att utforska möjligheterna med meditativ konst i ett enkelt format och tänkte att det kunde vara kul med just post-its som man ju inte förknippar med ”konst” direkt! 🙂 Dessutom har de fina glada färger. Det är kul att tangla och doodla på färgat papper! Det kan bli väldigt effektfullt.

Följ mig alltså även på instagram och gå med i facebookgruppen så får du allt du behöver för att komma igång med meditativ konst för nybörjare! Förhoppningsvis ska det hjälpa dig att påbörja din kreativa resa och våga utforska din kreativitet på samma sätt som det gjort för mig.

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X