Att flytta en hemsida är nästan lika stressigt som att flytta till en ny bostad! Men nu har jag fått det mesta att fungera på denna nya sajt! Hoppas du ska trivas här på vår nya plats och att du gillar det nya utseendet!

Själv är jag jätteglad för den nya designen som jag tycker speglar känslan jag vill att du ska få av Creative Being bättre än vad jag kunde åstadkomma på förra sajten.

Nu ligger sajten på ett webbhotell med en riktig wordpressinstallation i botten vilket ökar driftsäkerheten, ger mig större kontroll och öppnar för mer funktionalitet. Det är riktigt roligt tycker jag. Jag har stora planer för denna sajt på sikt! Creative Being började ju som en blogg om min kreativa resa. Nu har det vuxit till något mer. Ett hobbyprojekt för att sprida kreativiteten till andra som jag – oss icke-konstnärer.

Bloggen kommer dock alltid att ha en särskild plats på sajten som sajtens hjärta! Den betyder mycket för mig personligen. Är så glad att jag kommit in i den igen – tillbaka till skrivglädjen. Det är helt enkelt mitt starkaste uttryckssätt.

Nästa steg på sajten

Men vad händer framöver här på sajten då? Det första jag kommer att arbeta med är ett avsnitt om meditativ konst. Jag kommer självklart att fokusera på meditativ konst för icke-konstnärer. Alltså som en introduktion till ämnet med fokus på vad meditativ konst har betytt för mig. Hur det fick mig som icke-konstnär att våga utforska min kreativitet och hur viktigt det är för mitt mående. Meditativ konst har många varianter och syften – men för mig är det verktyg för avkoppling och mindfulness – ett sätt att koppla av. Det har betytt jättemycket i min återhämtning efter utmattningen.

Jag kommer också att ge dig konrekta tips och idéer för enkelt skapande som du kan utveckla till ditt eget utifrån de metoder jag har fastnat för – doodling, tangling och mandala. Tutorials, freebies (t.ex. olika mallar) och kreativa utmaningar.

Creative Being kommer dock inte BARA att handla om meditativ konst, utan om inspiration att hitta din kreativitet på alla möjliga sätt. Jag är själv så nyfiken på andra sätt att utforska min kreativitet på. Jag är inte klar utan är på samma resa som du.

Det är det som ger mig sådan glädje med detta projekt! Att vi gör resan tillsammans!

Missa inte heller min facebook-grupp för icke-konstnärer! Där pågår just nu månadens skapartema som är Månen – med utlottning. 🙂

Skriv gärna en kommentar! Vad skulle du vilja se på Creative Being?

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…