(English summary below)

Jag gjorde ett uppehåll i bloggen över sommaren. Det var inte planerat egentligen utan det bara blev så. Och det är helt ok.

Nu kliar det i skrivtarmen så nu kör jag på nytt igen. Och vet ni vad? Den här gången tänker jag inte sätta upp några bestämda publiceringsdagar eller tider utan tänker skriva när jag har något att skriva helt enkelt. Bloggen kommer fortfarande att ha min kreativa resa som överordnat tema, uppblandat med allt annat som hör livet till. Högt och lågt. Jag tycker själv om en sådan blandning när jag läser bloggar.

Jag ska testa en annan sak också. Jag kommer fortsätta att mixa svenska och engelska inlägg, men jag kommer inte att ha specifika publiceringsdagar för de engelska inläggen. Istället gör jag en snabb sammanfattning av de svenska inläggen på engelska också.

Jag provar, så får vi se.

Nu seglar vi mot nya mål! 🙂

_MG_7693

A new start!

I had a break from the blog over summer. Not a planned break – it just happened. Which is totally ok.

I am starting again now. With a few changes. I won’t have any specific days or times for publishing. I will write when I have something to write.

My creative journey will still be the overall theme, mixed with  everyday stuff and all that life has to offer – mixing high and low. Because that kind of mix is what I myself like when reading other blogs.

 I will still also mix Swedish and English entries, except I won’t have special ”English” days in the blog. Instead I will write a short summary of the Swedish blog entries too. I think this might be fun – that way all my entries can be read by everyone – even the non-English ones.

I will give it a try – let me know what you think!

Let’s set sail to new goals!

 

a

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…