Categories:

Jag råkade somna igår vid niotiden, och vaknade klockan halv fem på morgonen! Fullt påklädd och med oborstade tänder hade jag sovit hela natten. Och jag hade sovit så gott att jag med en timme kvar tills väckarklockan ringde bara drog fram täcket över jeans och tröja och somnade om.

Idag känner jag mig ovanligt pigg för att vara nuförtiden då energinivån har varit låg. 🙂 Så förmodligen var nattens sömn en bra och välbehövlig sömn.

Och solen skiner här i Stockholm!

Jag önskar dig en fantastik dag. Ta vara på den och ta hand om dig.

Bli den första att kommentera! :)

  1. Det hände mig fredag 10 juni. Lagom till början av andra halvlek av fotbollsmatchen Frankrike – Rumänien, c:a kl. 22 lade jag mig i sängen för att titta på TV. Sedan vaknade jag en bit in på lördagsmorgonen, fullt påklädd. I gengäld vaknade jag för några nätter sedan kl. 02, totalt klarvaken och jag visste knappt hur jag skulle kunna somna om. Det sistnämnda kan bero på att jag sover med uppfällda persienner så jag får in dagsljus i sovrummet.

    • Lite sent kommer här ett svar! 🙂 Jag sover också alltid med uppfällda persienner. Tycker det är lättare att vakna på morgonen då när inte rummet är helt mörkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…