Det blev en paus!

Tre intensiva dagar med heldagsmöten och kvällsjobb för att hinna ikapp det jag inte kunde göra under dagen på grund av mötena gjorde att bloggen fick vila de här dagarna. Tänk om man kunde dela på sig? Det vore himla praktiskt. Då skulle man kunna göra saker man vill göra hela tiden och jobba samtidigt!

Under de här dagarna har jag även hunnit fylla ett år som körkortsinnehavare. Igår närmare bestämt, den 25 maj. 🙂 Det firade jag med en första helrekond av bilen. Den blev SÅ fin! Och naturligtvis, som vanligt när jag tvättar bilen, så har jag otur med vädret direkt efter. Idag har bilen stått på Bromma flygplats hela dagen i regnet i närheten av ett träd. Ja, ni kan ju räkna ut hur den såg ut nu när jag skulle åka hem.

Men inuti är ju bilen fortfarande skinande ren. Åh jag älskar känslan att sätta mig i bilen nu. Det är värt pengarna tycker jag att göra rekonder – för hur mycket jag än skulle försöka städa själv så skulle jag aldrig kunna få den lika fin och skinande ren som när  verkstan gör en rekond. De är ju proffs och har riktiga grejer.

Snart är det helg. Då ska jag bland annat träffa katterna på katthemmet igen! <3

Vad har ni för helgplaner?

Bli den första att kommentera! :)

 1. Så skönt att bilen är ompysslat och fin…. 🙂
  Grattis till ett år med körkort, det är aldrig för sent, hi hi. 😉
  ….. känner en som tog sitt vid 55 års ålder. 🙂

  Kram ♥

  • Ja då var jag ju rena ”ungdomen” typ! 😉 Körkort vid 43! Ja men nu är bilen dammig igen. Suck. Jag har ju alltid sådan otur med vädret direkt efter att jag har gjort en större tvätt på bilen!! Så typiskt. kram!!

 2. Mina planer för helgen är att jobba och skriva på manuset ute i solen 😀

  Detta med bilen, det är något jag skulle behöva göra. Det var så lätt att skjuta upp städningen och tvättningen av den i våras på grund av att det var så blött ute. Men nu har jag inget att skylla på så det måste kanske göras.

  • Så länge jag kan så lämnar jag in den på tvätt och rekond så att jag slipper göra det själv. Jag är så himla opraktisk och har så dåligt tålamod med sådana här saker. Dessutom blir det mycket finare och proffsigare gjort! Haha. Lycka till med redigeringen! Det kommer att gå super när du väl börjar. Då kommer du att sugas in i det. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
 1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

 2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…