Categories:

Jag hoppas att ni har haft en fin och avkopplande helg! Det har jag.

Barkarby outlet blev uppskjutet till nästa vecka så igår (lördag) åkte jag en tur in till stan istället. Jag köpte en smart tyglåda med dragkedjelock från Muji som jag har på hatthyllan med alla mina sjalar och halsdukar i.

På det sättet har jag nu frigjort en extra hylla i klädskåpet för mina skor. De stod förut i lager på varandra för att få plats.

Och alla vinterns sjalar som jag har växlat emellan låg i en enda röra på hatthyllan och resten i två plastlådor i klädskåpet. När sjutton har jag skaffat alla dessa sjalar och halsdukar?? Det är nästan ett samlarbeteende för sjutton. Men nu är det ordning och reda. Det gillar jag – nu är det ”lugnt” i min lilla hall när jag kommer hem. 🙂

När man bor på en så liten yta så blir minsta sak som ligger framme stökig. Så jag föredrar att stuva undan saker i skåp och lådor istället för att ha hyllor.

Idag har jag varit hos mormor. Jag köpte med mig glass och jordgubbar som vi festade på. Hon har ont i ryggen när hon rör sig och är deprimerad och ångestfylld som hon alltid blir när något sådant här händer.

Men när väl värken i ryggen ger med sig så kommer hon snart att glömma bort att hon har ramlat.  Det finns bra saker också med att ha lite problem med närminnet på äldre dagar. 🙂

Vi hade en fin stund, mormor och jag. Det har vi alltid. <3

Min sjukgymnastik börjar gå framåt. Nu efter fem dagar börjar övningarna äntligen sitta där de ska. På fredag ska jag på återbesök så vi får se vad  hon har för planer då.

Vad har du gjort i helgen? 🙂

 

 

 

 

Bli den första att kommentera! :)

  1. Ja det är väl så med oss alla, att man blir orolig när man har ont. Hoppas mormor blir bra snabbt, ja du också förstås 🙂 Här har helgen gått i snigeltakt just bara för att vi behövde det. Ha en fin dag

    • Det är skönt att bara kunna ta det lugnt ibland och bara vara. Det tror jag är väldigt bra faktiskt. Det är många som inte klarar av det i dagens stressade samhälle där man alltid ”måste” ha saker att göra. Jag känner flera som får nästan panik om de inte har några ”planer för helgen”. Själv tycker jag att det är underbart när jag har en tom helg! Haha. Kram!

    • Tack! Vi har ett speciellt band mormor och jag. Mina mor- och farföräldrar har alltid varit speciella för mig – de var min trygghet under min uppväxt och jag är så lycklig att jag får ha min mormor kvar i livet så länge. Hon och jag har alltid ”klickat” personlighetsmässigt och hon har varit väldigt viktig i mitt liv. Vi har liksom aldrig tråkigt. <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…