Ett snabbt kort inlägg för att meddela att jag nu ändrar fokus på Creative Being tillbaka till främst bloggformatet! Jag brinner fortfarande för att inspirera alla att hitta sin kreativitet men jag måste göra det i ett format som jag hinner med och som ger mig själv glädje och inspiration, utan krav.

Jag kommer inte fokusera på meditativ konst bara utan gå tillbaka till hjärtat. Att vilja prova allt. Att utforska allt skapande. Med fokus på att skapa kravlöst och lustfyllt och för att må bra.

Jag är så INNERLIGT tacksam att jag upptäckte kreativiteten i mig själv när jag släppte alla tankar på perfektion och att man måste vara ”född till konstnär” för att få skapa och vara kreativ. Jag kan säga att utan kreativiteten de senaste åren vet jag inte hur jag hade överlevt själsligt. Den har tagit mig igenom många tuffa år och än i dag hjälper den mig när hjärntröttheten tar över och energin tar slut.

Det är det viktigaste för mig med skapandet – dess helande kraft! Det är den jag vill förmedla.

Illustrerar detta inlägg med en video jag gjorde i en kurs jag har gått under hösten, Video för sociala medier på Mittuniversitetet.

Det känns helt rätt i hjärtat nu. Att gå tillbaka till bloggen. Skrivandet är också jätteviktigt för att uttrycka mig, och det föll bort. Ibland måste man helt enkelt inse att man inte nådde ända fram med en vision – och gå tillbaka och inse att drivkraften finns kvar, men den måste ta sig ett annat uttryck.

Facebookgruppen finns kvar! 🙂

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X