Bild på olika metaller

Facebookgruppen fortsätter som vanligt trots övriga förändringar på Creative Being eftersom jag verkligen tror på att skapa tillsammans och inspireras av varandra! Aktiviteten har varit låg från mitt håll senaste månaderna medan jag famlade efter vägen framåt men nu är vi i full gång igen!

Just nu har vi metalltema! Metall tycker jag är spännande. Den är ofta hård och kall, men samtidigt också skimrande eller glänsande. Den kan vara billig och funktionell som rostfritt stål och dyrbar och exklusiv som 24 karat guld. Det kan vara en tunn formbar aluminiumfolie och en hög bärande stabil järnkonstruktion som Eiffeltornet! Den kan också ärga och rosta av ålder, väder, vind och slitage och berätta en historia. Tänk ärgad koppar, så vackert. Oputsat silver! Rödfärgad skrovlig rostyta på en annars kromad silverglänsande yta.

Visst finns det en fin symbolik i metallen?

Metall är också ett tema som går att tolka väldigt fritt! Gå gärna med i gruppen du också och skapa och inspirera tillsammans med oss!

Varför en facebookgrupp?

En viktig del i ett ökat kreativt självförtroende att våga dela det man skapar, oavsett vad det är, med andra. I Facebookgruppen kan man göra det i ett tryggt och uppmuntrande sammanhang där alla nivåer och alla typer av skapande är tillåtet. Det finns ingen som är ”duktigare än någon annan” i vår grupp utan allt vi skapar har samma värde och inspiration! Det är inte ”resultatet” som är det viktigaste utan själva skaparglädjen och att våga vara kreativ.

Bara några exempel på vad medlemmarna i gruppen skapar och delar: Färgläggning för vuxna, scrapbooking, målningar, fotografier, texter, handarbeten med mera med mera med mera.

Allt skapande är välkommet! Gå med du också!

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X