I mitt senaste inlägg hade jag fortfarande tankar kring hur jag ska ta Creative Being vidare. Det stod still både i idéer, lusten, engagemanget och orken. Till slut insåg jag att jag helt enkelt måste släppa det ett tag. Inte tänka på det. Låta det vila.

När man släpper alla tankar, måsten, krav så kommer insikten till slut. Felet var att jag fastnade i sociala medier och alla regler som gäller där för att växa och hur man är ”slav under algoritmerna” och den absolut värsta fienden mot kreativitet, speciellt för oss med lågt kreativt självförtroende – jämförelsen.

Facebookgruppen har jag inte kunnat hålla igång som jag tänkte. Mitt instagramkonto har legat i träda så länge att Instagrams algoritmer hatar mig just nu. Men vet du vad? Det gör ingenting! Det är inte algoritmer och gilla-markeringar och antal följare som driver mig.

Så länge jag fokuserar på det som fick mig att starta Creative Being från början, det jag brinner för och vill dela med mig av – lusten och kraften i den kravlösa kreativiteten för oss som vill skapa men inte har det kreativa självförtroendet att våga skapa – så blir det äkta och lustfyllt. Då får intresset växa organiskt, oavsett algoritmer. Ärligt talat så skiter jag fullständigt i det nu!

Creative Being blev för likt mitt jobb. Sociala medier och den typen av kreativ och samtidigt strategisk kommunikation är jättekul. I jobbet! Det fungerar inte med Creative Being vars hela idé bygger på kravlös kreativitet som bygger på lust och själslig avkoppling och utveckling. Jag måste helt enkelt känna den kreativa lusten med Creative Being som jag vill förmedla.

Hej då algoritmer och prestationskrav. Hej lust och kreativitet! Äntligen! 🙂

Tags:

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…