Sommaren närmar sig sitt slut. Hösten gör sig påmind i luften trots att sensommaren fortfarande hänger kvar. Sommarens värmeböljor blandas med regnskurar och kyligare nätter. Härligt tycker jag.

Med höstluften är också vardagen tillbaka efter fem veckors nödvändig semester. Dessa fem veckor har verkligen gett mig välbehövligt perspektiv på allting och hur viktigt det är med balans i min återhämtning. Balans på flera sätt. Både det klassiska – balans mellan arbete och fritid. Men även balans i respektive del. Balans i arbetet och balans på fritiden. Jag måste verkligen känna efter på riktigt var min gräns går i dessa olika sammanhang. Både mina fysiska och mentala gränser behöver balans.

Jag behöver fungera på jobbet. Jag behöver min kreativitet och Creative Being på min fritid. Jag behöver ge mig själv de bästa förutsättningarna för min fysiska hälsa för att även hitta min mentala styrka. Och för att orka. Orka med att hålla balansen och må bra. Jag längtar verkligen efter att få må riktigt bra i både kropp och själ.

Därför har jag nu tagit upp Creative Being igen! Fortfarande inga fasta scheman eller tider – för jag behöver ha flexibiliteten för att kunna anpassa aktiviteterna efter hur jag mår. Men jag är nu mer inspirerad än någonsin att börja igen.

En sak jag kommer att göra är att börja om från början med min tanglingserie. Är inte helt nöjd med den och därmed blir det ännu svårare att hitta motivation och inspiration för nästa avsnitt. Istället kommer jag att ha en serie som introducerar meditativ konst till ”ickekonstnärer” och nybörjade. När jag kom fram till detta beslut kändes det plötsligt helt rätt och hjärnan började genast spruta idéer! 🙂 Det kommer att ske på alla mina kanaler – här på bloggen, instagram, youtube och i facebook-gruppen!

Mer information om att detta kommer så klart inom kort!

Den som är uppmärksam har säkert upptäckt att jag även ser över denna hemsida. Den kommer nog att se lite olika ut då och då eftersom jag håller på att experimenterar mig fram till hur jag vill att den ska se ut! Det är ju exakt det som Creative Being handlar om – att våga testa nytt, våga göra om, prova sig fram!

Tags:

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X