Categories:

När jag kom hem efter min långtur så åt jag lite grann och därefter sov jag faktiskt en liten tupplur – jätteskönt. Jag vaknade efter någon timme alldeles utvilad och lycklig över min fina dag i Öregrund.

Det blev Melodifestivalen så klart på kvällen och jag är fortfarande helt perplex över hur en så slätstruken låt och artist kan vinna hela tävlingen och toppa alla listor. Den där låten kommer inte att fungera i Eurovision – tro mig. Men det är ju egentligen mindre viktigt. Om nu folk tycker om låten så mycket så är det rätt låt även om den inte kommer att placera sig i Eurovision. Bara det att jag inte förstår mig på den.

Sedan blev det natt. Jag var klar för sängen. Jag hade borstat tänderna och tagit på mig nattröjan och gick runt för att släcka och öppna balkongdörren på glänt (jag vill sova svalt!) då jag såg ut över natten därute. Och var tvungen att ta fram kameran och stativet. Där stod jag i nattlinne och fleecemorgonrock och vinterskor på balkongen. Tur att det var mitt i natten och grannarna sov. Haha. Fast de är nog vana vid det här laget att se den där knasiga tjejen med kamerastativet på balkongen.

Det var en dimmig natt och jag fastnade för hur dimman blev ett naturligt soft filter av ljuskällorna i den mörka natten. En betongvy kan vara fin också på sitt sätt.

_MG_6794

_MG_6796_3

Bli den första att kommentera! :)

  1. Jag tror inte heller att Frans har någon chans i Eurovision och vi hade flera låtar som skulle kunnat slå bättre. Men Själva låten älskar jag, kom på mig med att stå och sjunga på den i tvättstugan, ha ha ha…

    Kram ♥

    • Helt okej att gilla låten! <3 Du är ju inte ensam om det. Jag är i minoritet. Den är inte "dålig", den är bara blaha för mig. Säger mig ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…