Categories:

Jag vaknade före väckarklockan i morse (när du läser detta: igår!). Och mådde så in i h-vete illa alltså. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så illa mådde jag. Fem minuter senare var det bara att rusa på toaletten och det bara rann ur mig. Ska inte äckla er med fler detaljer men där blev jag sittande. Tror jag satt minst tjugo minuter varje gång och inför varje attack kom illamåendet och kramp. Fy farao alltså. Men framåt nio så började det i alla fall gå längre mellan varje toabesök och jag mådde inte lika illa längre.

Mitt på dagen slutade jag gå på toa och efter ett tag försvann också det oroliga i magen. Då kände jag mig fullt normal igen och var vrålhungrig. Och så törstig. Har bälgat i mig vatten. Tror jag har druckit tre liter vatten minst!

Jag tror det var proteindrycken jag drack igår som min mage inte tålde. Eftersom jag inte känner mig sjuk för övrigt och det gick över relativt snabbt. Och jag kände mig helt ok efter att jag hade ätit, förutom att jag har varit så törstig. Jag köpte drycken i ”Mat på jobbet”-automaten på jobbet så vem vet, kanske den var gammal? Men det tror jag inte. Bara katarrmagen som jäklas. Jag har märkt genom åren att magen är känsligare när jag har lite katarr.

Så det har varit en annorlunda ”arbetsdag” idag kan man säga. Mejl och telefon mellan toabesöken! Tänk om de som jag pratade med, eller de som jag mejlade från toastolen, hade vetat… Haha! The show must go on! 🙂 ”Jag jobbar hemifrån” har fått en helt ny innebörd.

Jag har ingen bra bild till detta inlägg, så vi kör ett bildlöst inlägg som omväxling. Jag kanske har gett er ”tillräckligt” med inre bilder redan i den här ”too much information”-texten ändå. Hehe.

 

Tags:

Bli den första att kommentera! :)

 1. Kan drycken innehållit sötningsmedlet Sukralos?
  Det har blivit så populärt nu i alla möjliga produkter.
  Det pratas om det som ett naturligt kalorifritt sötningsmedel men många, däribland jag får extremt ont i magen av det!
  Andra sötningsmedel, i lagoma mängder är inga problem!

  Skönt att läsa att det känns bättre nu i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
 1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

 2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…