Äntligen dags för ett nytt skapartema i facebookgruppen Creative Being – Kreativitet för icke-konstnärer.

Jag har haft stort fokus på att få upp mer information och resurser här på hemsidan och att hålla igång instagram. Avsnitt två av post-it-session är under klippning just nu och jag har haft två livesändningar på instagram där jag färglägger en mandala och pratar om något ämne med koppling till Creative Being, kreativitet, mandala, meditativ konst… :).

Eftersom jag har haft fokus på det så hann jag inte med något tema i januari för facebookgruppen men nu kör vi igen!

Tema vinter

Vi är ju fortfarande inne i vintermånaderna även om många av oss, jag själv inräknad, längtar efter vår och ljus. Missförstå mig rätt! Jag älskar riktig vinter. Med -10 grader, blekblå vinterhimmel med krispigt solsken som får snöns kristaller att glittra som diamanter. Snöglitter och solglitter i vatten är något av det vackraste jag vet!

Även om jag längtar efter våren så hoppas jag att vi får någon vecka till med den typen av vinter här i Stockholm. Det är inte ofta vi får det nuförtiden i den globala uppvärmningens spår. Ofta är det blötsnö runt nollan så att det antingen är brunt slask eller rena isgatorna.

För varje tema så har vi en utlottning bland de som deltar. Man vinner ett litet pris som jag har skapat :). Det brukar vara uppskattat! <3 Utlottningen är just det, en utlottning. Det handlar alltså INTE om någon tävling eller omröstning. Vi bedömer ju inte som sagt så något sådant kommer aldrig att förekomma i denna grupp. Delar du en skapelse på temat så är du med i utlottningen helt enkelt. 🙂

Bilden som fått illustrera vintertemat är ett mönster jag har ritat i Procreate, en ritapp för ipad (GRYM app. Rekommenderas varmt. Det är som att rita och måla för hand, fast digitalt!) Det ger kanske mer associationer till julklappspapper men det är ju ändå snöstjärnor! 🙂

Om Facebookgruppen

I facebookgruppen samlas vi ”icke-konstnärer” som vill hitta vår kreativitet och vår skaparlust i en trygg icke-dömande miljö där vi inte kritiserar eller bedömer utan bara uppmuntrar och inspirerar varandra. Även om Creative Being har ett starkt fokus på meditativ konst eftersom det är så jag hittade min kreativitet, så är Facebookgruppen öppen för alla typer av skapande!

Gå med i facebookgruppen du också nu direkt så kan du också delta i temat! 🙂

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…