Categories:

Jag var i Borås i fredags och den här gången över dagen så jag flög. På morgonen när jag körde till flygplatsen så hade jag en rodnande gryning i backspegeln. Jag fick liksom verkligen tvinga mig själv att titta framåt på vägen istället för att förundras över den vackra himlen i backspegeln.

Inom mig jublade jag över att jag nu körde denna väg så tidigt på morgonen med solen precis i horisonten. Senast jag körde till Bromma var det bäcksvart ute. Samma sak när jag flög hem igen. Jag landade vid tjugo över sex på kvällen och det var ljust som på dagen.

Så underbart!

Det var en riktigt fin flygtur hem med fantastiska moln. Landningen skedde över stan till min förtjusning och jag kunde vinka hem. Jag gjorde en film av det men den har jag inte hunnit redigera. Jag hoppas kunna få upp den på tisdag. Så till dess bjuder jag på en kavalkad av molnbilder genom flygplansfönstret.

Helgen har varit lugn. Jag har bara pysslat och grejat hemma. Dessutom har jag torkat av och pumpat cykeln. Snart är det dags att börja röra på sig efter allt bilkörande. När det blir lite varmare på morgonen så tänkte jag ta cykeln till jobbet två dagar i veckan och bilen tre.

Hur var din helg? 🙂

IMG_0769
IMG_0770
IMG_0779
IMG_0793
IMG_0796

Bli den första att kommentera! :)

  1. Så vackra bilder och helst den första bilden. Jättekul blir det att senare få se din film. Ja, nu är det ljust länge och helst här i norr/ kram

    • Herregud vad jag inte hinner med just nu! 🙂 Lång dag på konferens = överfylld mejlkorg som måste gås igenom på kvällen. Vill ju hinna blogga och besöka alla mina favvobloggar. Har inte hunnit på flera dagar 🙁 Tack för fina ord! Kram.

    • Tack!! Jag behöver fler dagar i veckan och minst fem timmar till per dygn :(. Hoppas hinna redigera imorgon. Inget märkvärdigt dock men ändå. Hoppas allt är bra med dig. Hoppas hinna förbi och läsa ikapp hos dig imorgon. Saknar din humor! Kram!

  2. Jag håller med ovanstående skribenter, fina bilder. Tur att du fick fönsterplats, och att inte rutorna var smutsiga och repiga. Senast jag flög (oktober förra året) var det så mycket moln att vi flög mitt inuti dem en längre stund. Det var rätt häftigt, även om jag inte vet om det skulle gjort sig bra på bild.

    • Jag är ute i god tid och är oftast nästan först i kön vid boarding så jag brukar få den plats jag vill ha. Fria platser på dessa flyg från Bromma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…