Categories:

Så här såg det ut i garaget i morse (läs igår morse) när jag skulle åka till jobbet. Glaset var från början utspritt över golvet. Jag fick använda borsten som jag sopar bort snön från vindrutorna med för att sopa undan glassplittret mot sidorna så att jag fick en liten gata i mitten jag kunde åka igenom. Jag förstår inte vad som har hänt för just här står bilarna som ni ser i burar. Det gör det svårt att komma åt att krossa rutor och få det att hamna utanför buren så här.

Jag tror att det kan vara någon som har haft med sig krossat glas och lagt det utanför burarna i syfte att sabotera. Kanske för att jäklas med ägaren till någon av bilarna i burarna utanför vilka de hade lagt glaset? Jag ringde förvaltaren och felanmälde så jag hoppas att glaset är borta när jag åker hem.

20160218_064215

20160218_064222

Det känns inte alls tryggt. Det händer mycket just nu i vårt område när det gäller inbrott i lägenheter och förråd och även inbrottsförsök och förstörelse av bilar som står ute. I grannföreningen har de haft inbrott i bilar i sitt garage så nu börjar de väl härja i våra garage också.

Det är helt sjukt vad samhället har förändrats fort. På bara något år så har det blivit värre. Det hände aldrig något i vårat område förut.

2 Kommentarer

  1. The world is full of unrest these days… most of the time we manage to coexist with it- until something happens right on your doorstep- so to speak 🙁 I hope the glass gets cleared up and that the owner of the garage finds a way to make it more secure xx

    • Yes indeed. And the change is fast now. It just gets worse every day I think. 🙁 The glass was cleared when I came home. But I still find a little peace here and there still on the floor but I think they are so small that it won’t harm the tyres. I hope so at least. But driving over those piles of glass yesterday definitely would have caused a lot of harm. That house in the middle of nowhere on the countryside sounds more and more like something I will have to do some day to keep my sanity.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X