Categories:

Som de få av er som faktiskt kommer hit möjligen har märkt så kom det inte upp något inlägg klockan två i eftermiddag som det brukar.

Det beror på att jag bara hann skriva ett inlägg igår kväll innan jag somnade! Skulle bara ta en liten paus innan jag började med nästa inlägg och på den vägen är det.  Och jag har jobbat så klart idag och det blev ingen tid över att skriva blogginlägg liksom. Jag hann inte ens skriva en sådan här kort uppdatering under lunchen.

Jag var i alla fall till Smartrepair i morse med bilen och det gick bra. Det kommer att kosta runt 4000 kr att fixa allt. De måste beställa hem ett lock, men han trodde att han skulle kunna få fram ett till på måndag så att jag kan lämna in bilen på tisdag. I så fall kan jag hämta den på onsdag. Det vore ju toppen om det gick så håll tummarna. Jag hoppas så klart att de hör av sig på måndag, och då kan jag boka av allt annat hos den andra verkstaden och ringa försäkringsbolaget och annullera skadenumret.

Resten av dagen har som sagt gått åt till att jobba. Och att frysa. Alltså jag har så kallt på mitt kontor att jag till och med fryser om knäna! Det drar från fönstret – jag tror att det är det som gör mig så in i helsike kall. Jag är en person som lätt fryser, så får jag lite extra hjälp på traven så fryser jag ju inte mindre precis. På allvar och utan att överdriva skulle jag behöva ha vantar på mig när jag sitter framför datorn. Bälgar i mig te bara för att inte skaka för att jag är så kall. Det blir värre sådana här kalla dagar ute också. Ännu kyligare luft som blåser in från det otäta fönstret.

Nu är jag i alla fall hemma och tänker mig en lugn avslappnad fredagskväll. Trött!

Imorgon ska jag få träffa katterna på katthemmet igen. Längtar <3

20151031_142717

En kompis lilla busfrö i ett lugnt ögonblick! <3

Vad ska du göra i helgen?

2 Kommentarer

 1. Ja fy vad kallt det varit!
  Här hemma har vi haft på extra element lite här och där. Och i soffan har vi haft filtar att krypa in under.
  Jag låg nyss på sjukhuset och där var det superkallt! Med feber i kroppen och frossa i kroppen så låg jag med flera täcken på mig!

  Men nu verkar vädret vända. Skönt! Det ska ju t.o.m. bli plusgrader i landet!
  Drygt med din bil! Hoppas allt ordnar sig snart!
  Hoppas du fick en mysig stund på katthemmet!
  Ha en fin kommande vecka!
  Kram ♥
  // Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
 1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

 2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…