Categories:

_mg_8204
Vänskap. Lidingö december 2016

English summary below

Jag känner mig så lyckligt lottad.

Jag har en liten umgängeskrets. Jag lever ensam utan man och barn. Min övriga familj och släkt är liten.

Men jag är aldrig ensam!

Tvärtom. Jag känner mig rik på människor i mitt liv, människor som jag skulle ge allt för. Och som jag vet utan tvekan skulle göra detsamma för mig.

För mig är vänskap livets röda tråd. En äkta vänskap överlever avstånd, tid och livets olika skeden. Den finns alltid där. I med- och motgång. I glädje och sorg. Den är liksom självklar. Även om det går ett år, två år, tio år – så är det som att tiden har stått stilla när man väl ses igen.

Jag har dessa fantastiska människor i mitt liv och ibland nyper jag mig i armen. Tänk – att just jag har haft en sådan tur.

Vad betyder  vänskap för dig?

English Summary

I feel so blessed.

I don’t have a lot of friends. I live alone, without husband and children. My other family is also small.

But I am never alone!

Quite the opposite. I feel rich with people in my life, people that I would give my life for. And that I, without a doubt, know would do the same for me.

True friendship survives time, distance and different stages in life. It’s always there. Through good and bad. Through happiness and sorrow. It just is. Even if it takes one year, two years, ten years – it’s like you met just yesterday.

I have these amazing people in my life and I have to pinch my arm sometimes. Imagine – how lucky I am.

What does friendship mean to you?

5 Kommentarer

  1. It’s easy to tell long stories when you are talking about friendships and for that you might need the whole night. So, it’s not so easy to speak about a theme about which there might be so much to tell (you managed that!). But, in any case, yes, friendships are so different and they change so much with time, that it’s important to have some friends who remain important to you. But also some old friends with whom you don’t have any contact anymore may have been important for you and you may have learned many things with them. And you also can make new friends, sometimes.

    • Hi Martin! Yes so much can be said about friendship. And you are so right in that old friendships may have been important for you in that part of your life, even if you are not friends with these people anymore. The friendship taught you something. And you learn both good and bad through people you meet in your life. What I learned is among other things what true friendship means. And as you say, it is never too late to meet new friends. I think you can meet new true friends all your life! 🙂 That’s the beauty of it – you can’t have too many true friends! Thank you so much for your comment!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…