OBS NY TID! Jag sänder igen imorgon. Dagens livesändning gick fel så jag gör om det imorgon den 16 januari 13:30! Livestreamen idag hade inget ljud och blev jättepixlig. En kombination av att jag inte satte i mikrofonadaptern till mobilen ordentligt och stor insomningstabletter ihop med dålig uppkoppling! Så jag gör ett nytt försök imorgon så att det blir som jag hade tänkt! 🙂

På lördag slänger jag mig ut i det okända och testar att sända live på Instagram! Skitnervös! Jag tänkte färglägga en mandala jag har ritat i procreate och skrivit ut. Jag kan så klart färglägga den i Procreate men just nu känner jag för att färglägga för hand och tänkte att jag kunde göra en livestreamserie av processen! Livesändningen kommer vara en halvtimme mellan 11:30-12:00 och det hinner man inte långt på så vi får hänga vid många tillfällen och sända live och se färgläggningen växa fram tillsammans. Varför inte passa på att ta en kreativ stund för dig själv också samtidigt och skapa med mig? Det spelar ingen roll vad! Vore så kul att skapa tillsammans.

Vill du vara med och färglägga min mandala samtidigt så kan du ladda ner den som PDF här och skriva ut! Jag kommer att använda Triplus Fineliners när jag färglägger men man kan ju färglägga med vad man vill!

Livesändningen är ett sätt för mig att lära mig om livesändningar och att testa olika koncept! Denna första gång, för att jag ska ha något att prata om ifall ingen tittar 😉 – så tänkte jag göra som en ”storytime” och fira att Creative Being fyller ett år i år i sin nuvarande form genom att prata om varför jag startade Creative Being och min kreativa resa fram till idag och även vad jag hoppas kunna erbjuda dig med Creative Being under 2022.

Jag hoppas så klart att det är någon som tittar och att vi kan ha lite dialog med varandra i chatten – men jag kommer naturligtvis spara livesändningen efteråt. Även om ingen tittar live så kan man ju se sändningen efteråt om man vill. 🙂

Ojojoj vad nervös jag blev nu!! 😀 Ses vi på lördag på Instagram? 🙂

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Good to see you back writing! X