Categories:

Jippi!! Tillbaka till mitt riktiga bloggschema. Tillbaka till mina favoritbloggar. Jag ser fram emot nu att läsa vad alla har haft för sig senaste veckan. Så glad att jag hinner med bloggen igen – så länge det varar den här gången.

Det är ju bara att inse och acceptera att man ibland inte hinner med som man tänker sig.

Jag har haft en fin helg. I lördags jobbade jag mitt pass på katthemmet. Vi var åtta volontärer! Vilken lyx alltså. Vi brukar vara fyra-fem stycken på helgerna och jobba häcken av oss för att hinna med och knappt få tid med katterna. Det fick vi i lördags. Jag gosade med flera sötnosar och mitt hjärta smälte för varenda en. <3

Den här lilla raringen fick komma ut ur buren och röra på sig lite. Hon passade på att göra lite morgontoalett i handfatet. Hon är bokad och kommer snart att få flytta till sitt för alltid-hem och slippa bo i en bur. <3

20160319_113142_2

Anledningen till att vi var så många var för att vi skulle hinna bli klara en timme tidigare för att kunna vara med på volontärdagen som styrelsen ordnade åt oss. De serverade lunchwraps och kaffe och så fick vi lyssna på en intressant föreläsning om rädda katter och olika metoder för att hjälpa dem av Karolina Westlund. Det var jättekul och trevligt tycker jag.

Idag var jag på ”utflykt” med mamma och hennes man Olle. Jag tog bilen till dem i Sigtuna och sedan tog vi deras bil mot Norrtälje och tittade på tomter. De är lite sugna på en sommarstuga. Först var vi i Älmsta. Det tyckte jag var kul för jag har sett fina lägenheter på Hemnet där och nu fick jag se området och hur husen låg. Tyvärr har de dyra avgifter. Men kul att se ändå. Ska jag flytta från Lidingö någon gång – och om jag vill bo på större yta lär jag bli tvungen på grund av lägenhetspriserna på Lidingö – så har Norrtälje seglat upp som ett möjligt alternativ för mig. Det är långt från Stockholm visserligen, men nära (i!) Roslagen och skärgården.

Efter Älmsta åkte vi till Herräng och tittade på en tomt där, innan vi vände hemåt och tog en snabbfika på OK i Norrtälje på vägen.

När jag åkte hem från Sigtuna så snöade det. Min nytvättade bil ser inte nytvättad ut längre och vintern har ju inte riktigt vunnit över våren än. Men våren kommer till slut att vinna. Nu vinner ju ljuset över mörkret efter vårdagjämningen.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…