Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the colibri-wp domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol38/j2/x3h9c3f91v6ki9w/creativebeing.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the hustle domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol38/j2/x3h9c3f91v6ki9w/creativebeing.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Bakblogg blir det aldrig! :) – Creative Being

Categories:

Skulle baka världens enklaste kladdkaka. Men jag blir aldrig någon bagare och detta blir aldrig någon bakblogg. Eller så kanske det skulle kunna bli en bakblogg för någon som aldrig lyckas i köket – så kan alla fantastiska bagare och matlagare därute ha lite kul åt mina stapplande försök. Eller vad säger ni?

Jag tror att kakan skulle varit inne längre i ugnen – men trots att den ser lite konstig ut och inte blev så krispig på ovansidan så var den ändå god.

kladdkaka 3

Kladdkaka på ekologisk kakao 🙂

kladdkaka 2

Tyckte smöret såg fint ut i kastrullen! Mönstret, reflektionen och det gula mot den silvriga metallen 🙂

kladdkaka 1

Det här är humor! 🙂

Som sagt, någon bagare eller matbloggare blir jag aldrig. Men kul ändå.

Tags:

Bli den första att kommentera! :)

  1. Ack nej, att baka är kemi på hög nivå. Där gäller att vara väldigt exakt på mängder, temperaturer, tidsåtgång för att vispa, jäsa (i förekommande fall), grädda osv. Inte alls som att laga mat där man kan improvisera lite efter behag. Jag har också försökt olika bakverk i flera år med varierande resultat, där det absolut svåraste för mig är att få jästbaserade degar att jäsa. Kanske jag skulle kontrollera temperaturen på degvätskan med en febertermometer nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier
  1. Thanks. I think I'm doing reasonably well, even if there have been many restrictions, if you have to change some…

  2. The pandemics that started last year was something completely unexpected and unknown that changed so much our lives. It was…