Trötter

Jag råkade somna igår vid niotiden, och vaknade klockan halv fem på morgonen! Fullt påklädd och med oborstade tänder hade jag sovit hela natten. Och jag hade sovit så gott att jag med en timme kvar tills väckarklockan ringde bara drog fram täcket över jeans och tröja och somnade om.

Idag känner jag mig ovanligt pigg för att vara nuförtiden då energinivån har varit låg. 🙂 Så förmodligen var nattens sömn en bra och välbehövlig sömn.

Och solen skiner här i Stockholm!

Jag önskar dig en fantastik dag. Ta vara på den och ta hand om dig.

2 reaktioner på ”Trötter

  1. Anders Carlsson

    Det hände mig fredag 10 juni. Lagom till början av andra halvlek av fotbollsmatchen Frankrike – Rumänien, c:a kl. 22 lade jag mig i sängen för att titta på TV. Sedan vaknade jag en bit in på lördagsmorgonen, fullt påklädd. I gengäld vaknade jag för några nätter sedan kl. 02, totalt klarvaken och jag visste knappt hur jag skulle kunna somna om. Det sistnämnda kan bero på att jag sover med uppfällda persienner så jag får in dagsljus i sovrummet.

    Gilla

    • Lite sent kommer här ett svar! 🙂 Jag sover också alltid med uppfällda persienner. Tycker det är lättare att vakna på morgonen då när inte rummet är helt mörkt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s