Katter och huvudvärk

Katter och huvudvärk. Min helg i tre ord.

På lördag hade jag mitt pass på katthemmet. Det blev ett karantänpass igen. Det är ont om volontärer och det är även ont om volontärer som ”kan” karantän så när vår ansvarige inte hinner ta karantän av olika anledningar så är det bara jag som kan ta den. Därför blir det åtskilliga pass därinne. Det är inget speciellt egentligen – bara mer städning och hygien. Och ofta lite rädda och vilsna katter eftersom de är just inkomna på katthemmet. Karantän är ju första ”stoppet” innan de får komma ut på avdelningarna.

Det enda jag tycker är lite tråkigt med karantän är att det är lite ensamt därinne och att man inte hinner gosa med andra katter. Eftersom det är så mycket städning så tar karantän hela passet. Men den här gången hade jag tur att städa en bur med två riktiga gosingar! Ojojoj vad de buffade och kelade. Så fort jag kelade med en av katterna så kom den andra också och nästan knuffade undan kompisen – så höll de på! ❤ Den buren tog tid att städa. 😉

När jag kom hem från passet kände jag mig trött så jag lade mig en liten stund. Somnade till kanske en timme innan jag vaknade och hade jätteont i huvudet. Den där huvudvärken sitter i än, sent söndag kväll. Så nu ska jag sova och hoppas att den är borta imorgon bitti då det är jobbdags.

Sov gott! 🙂 Hoppas att du har haft en härlig helg! Det här inlägget kommer upp kl 8 imorgon bitti (måndag alltså!). Sedan tänkte jag köra en skrivpuff imorgon kväll.

20160402_100448

3 reaktioner på ”Katter och huvudvärk

    • Tack! 🙂 Det är bättre idag! Men jag är jättetrött istället så kämpar på här på jobbet att hålla koncentrationen igång! Hoppas allt är bra med dig. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s