Inte som jag tänkte mig…

…dagens andra inlägg. Men bättre! Eller ja, kanske inte själva inlägget precis, men min kväll blev bättre.

Min plan var att jag skulle delta i dagens skrivpuff när jag kom hem från jobbet. Men så blev det inte. Det blev en middag och lite shopping med en Boråskollega istället som var i stan. Så kul och oväntat.

Det är inte ofta jag har den lyxen att umgås med en kollega på hemmaplan såhär. Vi shoppade på Drottninggatan och åt sedan pizza på en wannabe italiensk restaurang på en tvärgata till Drottninggatan mot Gamla stan.

Nu är klockan tio i nio på kvällen och jag kom just hem. Det är en kylig kväll ute. Brrr.

Jag kör skrivpuff på onsdag kväll istället. 🙂

2 reaktioner på ”Inte som jag tänkte mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s