Trötter

Klockan är tio på kvällen nu och jag är så trött att ögonen inte vill vara öppna.

Och imorgon ringer klockan extra tidigt för att hinna förbi jobbet och skriva ut program till vår kunddag. Så jag måste helt enkelt ge upp att skriva ett väl genomtänkt och intressant inlägg igen.  Och även imorgon blir en lång dag så jag kommer förmodligen inte hinna skriva något klokt och inspirerande till på torsdag heller.

Jag kommer igen i bloggen i slutet på veckan!

Då kommer jag också att läsa ikapp hos alla mina favoritbloggar.

Den här veckan var ingen bra bloggvecka heller! 😦

Jag har gett mig själv ett tufft publiceringsschema i bloggen – ibland klarar jag inte av att hålla det.  Men jag ger aldrig upp – minst ett inlägg om dagen. Jag ska dock försöka få dem lite mer intressanta än jag lyckats med hittills den här veckan.

Men är man trött så är man.

Sov gott bloggvänner! (Fast ni läser detta på morgonen så jag hoppas att ni har sovit gott 🙂 )

 

2 reaktioner på ”Trötter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s