Sömnbrist

Puh. Jag lider av konstant sömnbrist i veckorna. Jag sover nog i genomsnitt sex timmar per natt under vardagarna. Ibland kroknar jag av tröttheten på vardagar utan att jag ens vet om det. Som ikväll.

Somnade ifrån det sista blogginlägget. Jag tog en paus för en kopp te och lite surf på nätet. Men det slutade med att jag somnade och vaknade nu vid halv ett på natten. Jag är ju inte ens medveten om att jag somnar. Det sista jag minns är att jag kollade på Netflix och drack te liksom. Och nu är klockan halv ett. Huh!?

Inspirationen att komma på något bra att skriva är inte på topp. Bokstäverna flyter ihop på skärmen. Jag får kisa yrvaket för att se vad jag skriver.

Jag tror att jag får låta bloggen vara för ikväll/natt och ta nya tag imorgon.

Sov gott! (Fast du läser detta imorgon kl 15. 😉 )

 

4 reaktioner på ”Sömnbrist

  • 🙂 Skulle kanske skrivit ”när detta publiceras är kl 15 imorgon” istället haha. Jag borde gå och lägga mig tidigare på vardagarna eftersom jag går upp så pass tidigt. Klockan ringer halv sex. Men har svårt att komma till ro på kvällen helt enkelt – förutom sådana här gånger då jag liksom bara somnar utan att ens veta om det. Halvligger på sängen med paddan och surfar, och sedan vaknar jag flera timmar senare och undrar vad sjutton som hände!

   Gilla

 1. Anders Carlsson

  Om du sitter vid ett bord, kanske du håller dig vaken? Te brukar pigga upp, i alla fall för mig. Tandkräm piggar också upp mig, i alla fall en kort stund efter att man borstat tänderna. Själv får jag också c:a 6 timmar sömn per natt, fast jag skulle kunna komma i säng betydligt tidigare och sova lite mer (eller komma upp tidigare på morgonen).

  Gillad av 1 person

  • Fast att sitta vid ett bord är inte ”avkopplingen” jag vill ha 🙂 Och te drack jag men det hjälpte inte. Halva koppen urdrucken och resten kallt när jag vaknade mitt i natten. Haha.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s