Min helg…

Helgen började bra. Jag gjorde mitt första volontärpass på Stockholms katthem efter ett uppehåll över jul och nyår. Jag älskar katter – de är så himla goa, söta, vackra och helt bedårande djur.

Jag körde bil dit efter nattens snöoväder och det var inte helt lätt i den branta backen ned till katthemmet. Väldigt slirigt, och parkeringen var inte plogad så jag körde in bilen i en decimeter snö.

Det bildades stora smutsiga snökokor under bilen. Inte mysigt. Jag är orolig för rostskador på bilen så jag gav mig modigt på att för första gången själv köra in i biltvätten. Det gick alldeles utmärkt!

20160109_142509_001-1

Biltvätten. Foto: Marie Elmqvist (Mobilfoto)

 Mobilfilm

Men sedan skrapade jag bilen. Igen. I garaget. Där jag har skrapat bilen två gånger tidigare. Den här gången lyckades jag träffa en stålstolpe så precis så att den drog av locket till strålkastarspolaren också.

Man måste ju ändå medge att det är ett ganska skickligt finlir att få stolpen att träffa så precis? Jag kan verkligen skrapa bilen med klass! Gör om det om ni kan.

Imorgon blir det verkstan.

Helgen slutade dock trevligt då jag var chaufför åt mormor och morbror till middag hos mamma i Sigtuna. 🙂 Jag fick en jättelång gosig mysstund med finaste Zaya. ❤

Hur har er helg varit?

3 reaktioner på ”Min helg…

  • Ja katter är något speciellt. Man kan säga att jag är kattmänniska. Men det betyder inte att jag inte älskar till exempel hundar. Man brukar ju ställa kattmänniskor och hundmänniskor emot varandra som om det ena utesluter det andra. Så är det verkligen inte för mig. Jag älskar båda för sina speciella artegenskaper! Fast jag är ju djurälskare generellt. Jag gillar de flesta djur, utom ormar, spindlar, fästingar och getingar. Fast de får ju existera dem också, fast helst så långt bort från mig som möjligt. Åh vad kul med renovering! 🙂

   Gilla

   • Är själv kattmänniska också men skulle lika gärna kunna skaffa en hund också (om man hade tid att ta hand om en). Alla djur har ju sin charm dock inte spindlarna 😀 dem har jag starkt fobi för xD. Djur är helt underbara och vi behöver dem i våra liv precis som dem behöver oss. Ja, det är så skönt nu när renoveringen är över dock var inte städningen så kul 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s